Levering/Retur

Levering
Hvor lang er leveringstiden?
Vår standard leveringstid er 1-4 arbeidsdager etter bestilling. Under enkelte intensive perioder kan det oppstå avvik. Du blir informert om det skulle oppstå forsinkelser. Vi kan også tilby DHL Express over natt. 

Forsinket leveranse
Under høysesong eller ved høy belastning, kan vi oppleve litt lengre leveringstider. Du får en leveringsbekreftelsesmail når din ordre sendes. Hvis du ikke har mottatt noen e-post innen 4 arbeidsdager, sender vi deg en melding.

Hva koster frakten?
Vi bruker Posten Norge til levering og følger deres satser. Det vil bli automatisk beregnet når du lager en ordre. Vi tilbyr gratis frakt på ordre over 899kr.

Hvordan sporer jeg min pakke?
Du får en leveransebekreftelse innen 1-2 dager etter din bestilling. Dette innebærer at din vare har blitt sendt fra oss. Mer informasjon finnes på din leveransebekreftelse.

Hvordan returnerer jeg et produkt?
Ønsker du å returnere en vare så gjør du slik:  Send en mail til kundeservice@balion.no om at du ønsker en returetikett. Skriv ut angrerettskjema og legg i pakken. Teip på returetiketten og lever til nærmeste postkontor. Når vi mottar pakken så krediterer vi varene og tar et gebyr på kr 81 som dekker returfrakt. Du kan også kjøpe porto på ditt postkontor og da betales dette direkte til transportør selv. 

For å få tilbakebetalt hele beløpet ved retur/angrerett, skal varen sendes tilbake i samme stand som da du mottok den. Det vil si i originalemballasje, med alle merkelapper hengende på, uten lukt, merker eller pels fra husdyr.

Sports-BH kan returneres, men ved retur må den være uten deodorantflekker/lukt.

Dersom du returnerer en brukt vare, vurderer vi varens verdireduksjon, og tilbakebetaler varens brukte verdi. En vare uten originalemballasje, merkelapper eller med lukt/merker/pels vil anses som brukt og hele beløpet vil ikke være kvalifisert for tilbakebetaling.

Uavhentede pakker som blir sendt i retur til oss blir belastet kunden 350kr, pluss frakt. 

Det koster 81kr å benytte returetiketten vår. Denne etiketten har sporing og forsikring på returpakken din. Om du ønsker å sende pakken i retur på annen måte er det helt opp til deg, men du er ansvarlig for pakken inntil vi har mottatt den hos oss. 

Når vi har behandlet din retur (det tar vanligvis 1-3 uker) vil du få en e-post fra oss.
Ved ubetalt faktura vil varen(e) bli slettet fra din faktura.
Om du har betalt din faktura, eller betalt med kort, vil Klarna ta kontakt for tilbakebetaling (dette tar vanligvis 7-14 virkedager etter returen er behandlet).
For å unngå purregebyr på varer du har sendt tilbake må du ta kontakt med Klarna eller logge inn på www.klarna.no. Her kan du i tillegg få oversikt over dine utestående beløp samt betalingsinformasjon. Kunden er selv ansvarlig for eventuelle purregebyr.

Hvordan bytter jeg størrelse eller til et annet produkt?
Den raskeste og enkleste måten er at du legger inn en ny ordre på det nye produktet, i handlekurven skriver du en kommentar at det er et bytte. Du vil da få fraktetikett og returpose i den nye pakken din slik at du enkelt kan poste den. Du vil da få refundert for den forrige når vi har mottatt den og den blir godkjent.