INSPIRERT AV EGNE TRENINGSERFARINGER

Med innsikt og forståelse for kvalitet og funksjon
Gode treningsklær som sitter riktig på kroppen

Jeg har alltid likt å trene, sier Therese. Og med stillesittende kontorjobb i et IT-selskap måtte jeg bevege meg. For noen år siden jobbet jeg også treningsintruktør på SATS. Utfordringen min var hele tiden å finne virkelig gode treningsklær, klær som sitter «riktig» på kroppen, og gjør at jeg føler meg vel.

Og slik startet Be A Lion. Den ene treningstightsen som jeg virkelig elsket, den var etterhvert utvasket og nesten gjennomsiktig. Jeg trålte alle butikkene etter noe som var like bra, men måtte gi opp. Jeg har alltid vært glad i design og mote, og det endte opp med at jeg startet å tegne og designe min egen tights.

Etter mye frem og tilbake, testing, justering, forbedring og til slutt produksjon – var første treningstighs klar. Og jeg var superfornøyd, sier Therese. Tightsen var til og med bedre enn min gamle yndlingstights. Med forsterkede sømmer, høyt liv og bredt magebånd – slik at den ikke skal stramme på upassende steder. Akkurat slik jeg ville ha den.

Du føler deg vel i Balion

Nå etter snart 5 år er vi superstolt av å ha flere kolleksjoner. Alle designet for å kunne brukes i år etter år uten at kvaliteten blir merkbart redusert. Hovedfokuset mitt har alltid vært at alle kvinner og jenter skal føle seg vel i våre treningsklær uansett størrelse og form. Flotte og spesialsydde treningsklær er ekstremt undervurdert. Når du har treningsklær som sitter fint på kroppen og fremhever din egen figur på på en god måte, så er det rett og slett mye enklere og triveligere å komme seg på trening, sier Therese.

Vi tar ansvar for mennesker og miljø

Vi produserer varene våre i Kina og noe på Bali i Indonesia. Jeg besøker personlig alle fabrikkene våre minst en gang i året og kan derfor gå god for at arbeidsforhold og miljø er ivaretatt. Ca 70% av varene våre er laget av resirkulert materiale (gjenvunnet av flasker plukket på strendene i Asia). Dette er ganske mye dyrere, men vi ønsker å bidra med det vi kan for miljøet. Vi jobber hardt med å få alle våre varer produsert i gjenvunnet materiale og målet vårt er at innen 2023 så skal vi ha klart det.

Kundene våre betyr alt for oss

Det er dette som virkelig gir energi, sier Therese. Flere ganger hver uke kommer det ideer, tips og ros fra kundene våre. Forslag til forbedringer på produktene, ideer til nye varer. Det er så inspirerende! Og vi blir ekstra glad når så mange gir oss topp rating på Trustpilot og Google. Tusen takk – jeg er virkelig glad i dere alle sammen.

Therese Lilletvedt driver Balion fra Hordvik utenfor Bergen sammen med mannen Marius.